Logga in på admin-appen och klicka dig in på "Rapporter" i sidomenyn.

Här ser du försäljningsställets X-rapport, alltså nulägesrapporten över dagens pågående försäljning.

Under fliken "Historik" kan du se alla Z-rapporter som skapats. Du kan enkelt filtrera fram vilka journaler du vill visa med hjälp av datumväljaren.

Dagsavslut görs automatiskt på utsatt tid en gång om dagen efter avslutad försäljning. Varje rapport har ett eget journalnummer som du kan spara ned som PDF, maila som SIE-fil eller skriva ut på din bongskrivare.

Spara ned eller maila rapport

Klicka på den journal du vill exportera eller se mer om. Du får upp försäljningsdata för den aktuella rapporten och uppe i modalens högra hörn har du exporteringsalternativen.

• Maila som SIE-fil till valfri mailadress
  • Skriva ut rapporten på bongskrivare
  • Spara ned rapporten som PDF

Du kan även maila flera rapporter direkt genom att klicka på knappen "Maila" och sedan välja vilka journalnummer du vill få sammanställda och exporterade som SIE-fil till utvald mailadress.

Integration med Fortnox

Få dina dagsavslut inskickade direkt till ekonomisystemet Fortnox. Kontakta oss så hjälper vi dig att koppla på integrationen.