Surfa in på admin.pubq.se och logga in med dina användaruppgifter. Gå till sidomenyn uppe till vänster och välj "Restauranginformation".

Här kan du fylla i lite information om din enhet, så som namn, organisationsnummer och adress. Men det är även här du sätter appens öppettider.

Under rubriken "Öppettider" bockar du i veckodagarna som du vill sätta bestämda klockslag på.

Vi börjar med måndag. Bocka i rutan bredvid veckodagens namn och använd rullistan för att ställa in när du vill att appen ska öppna och stänga. Gör sedan likadant för resterande dagar. Glöm inte att spara!

I exemplet ovan skulle alltså appen vara öppen för försäljning från 09:30 till 13:00. Har du satt samma öppettider för tisdagen så kommer försäljningen göras tillgänglig igen från klockan 09:30 och stänga klockan 13:00.

OBS!
Om du av någon anledning valt att inte ställa in någon öppningstid för onsdagen (i det här exemplet) så måste du öppna upp appen för försäljning manuellt.

__________________________________________________________________

Du kan alltid chatta med oss via admin-portalen om du har några frågor. Logga in på admin.pubq.se och klicka på chattbubblan nere i högra hörnet för att starta en konversation med oss.