Logga in på admin.pubq.se med dina inloggningsuppgifter. Öppna upp sidomenyn uppe till vänster i menyraden och välj alternativet "Menyer".

Klicka på den gröna plusikonen för att skapa din meny. I bildexemplet nedan har vi skapat upp en meny för varje veckodag som vi skiftar mellan beroende på vilken dag det är.

Klicka därefter på det valda namnet för att gå in och sätta upp en struktur och lägga till dina utvalda produkter.

Börja med att sätta upp strukturen/kategorierna. Klicka på den gröna "Lägg till"-knappen i någon av de förvalda huvudkategorierna "Mat" eller "Dryck" och välj sedan ett namn för din underkategori, exempelvis "Dagens lunch".

Klicka dig in i den nyskapade kategorin och börja söka upp de produkter från produktregistret som du vill lägga till i menyn. Med dra-och-släpp-funktionen kan du vartefter du lagt till produkter även ändra ordning på dem. När alla produkter som ska ligga i "Dagens lunch" är tillagda så backar du tillbaka.

Sätt upp ytterligare kategorier under mat och dryck om så önskas.
Dina ändringar i menyn sparas direkt men vill du göra den aktiv för dina gäster så behöver du klicka på "Aktivera meny" uppe till höger.

Så här kan en enklare meny se ut när det är klart.

Fortsätt sedan med att skapa upp nästa meny genom att gå tillbaka till "Menyer" och klicka på den gröna tilläggsknappen.
__________________________________________________________________
Du kan alltid chatta med oss via admin-portalen om du har några frågor. Logga in på admin.pubq.se och klicka på chattbubblan nere i högra hörnet för att starta en konversation med oss.