Surfa in på admin.pubq.se och logga in med dina användaruppgifter. Gå till sidomenyn uppe till vänster och välj "App". Välja sedan underkategorin "Rabattkoder".

Klicka på den gröna plusikonen för att lägga till en ny rabattkod. En ruta dyker upp där du först får välja namn och sedan rabatt i procent (det går att välja 0%). Välj då ett lämpligt namn för det utkörningsställe som koden avser.

Kom ihåg att det är den här koden som kommer att synas i orderhanteraren och tala om vart maten ska levereras. Ha gärna det i åtanke när ni namnger koderna så det blir tydligt var maten ska levereras.

Bocka sedan i "Utkörning" som det enda alternativet. Då kan inte koden användas av gäster som avser att hämta sin mat på plats i restaurangen.

Tryck på spara!

Skapa kod för gäster som hämtar sin beställning

Vill du skapa en rabattkod för gäster som avser att hämta maten själva i restaurangen? Skapa en ny kod och döp den till något lämpligt. Lägg till den procentsats som du önskar att ha i rabatt och välj sedan "Hämta här" som det enda serveringssättet.

Tryck på spara!

__________________________________________________________________
Du kan alltid chatta med oss via admin-portalen om du har några frågor. Logga in på admin.pubq.se och klicka på chattbubblan nere i högra hörnet för att starta en konversation med oss.