Surfa in på admin.pubq.se och logga in med dina användaruppgifter. Öppna sidomenyn uppe i vänstra hörnet och välj "Menyer".

Där ligger samtliga menyer som du tidigare skapat. I bildexemplet nedan rör dig sig om fem menyer, en för varje veckodag.

I dagsläget ligger tisdagens meny aktiverad. Varje morgon, eller kvällen innan, behöver rätt meny aktiveras för att gästerna ska se rätt produkter i sin app.

Gå in på den meny du vill aktivera genom att klicka på titeln. Väl inne i menyn aktiverar du den genom att klicka på den gröna knappen uppe i högra hörnet vid namn "Aktivera meny".

Ändringen slår igenom direkt i appen och i det här exemplet skulle gästerna numer se onsdagens meny i appen.

__________________________________________________________________
Du kan alltid chatta med oss via admin-portalen om du har några frågor. Logga in på admin.pubq.se och klicka på chattbubblan nere i högra hörnet för att starta en konversation med oss.