I POS/Kassa-appen finns möjligheten att ändra färgtema från ljust till mörkt. Perfekt för dig som jobbar i en mörk restaurangmiljö och vill bryta av skärmljuset.

Väl inne i POS/Kassa-appen öppnar du sidomenyn till vänster genom att klicka på ikonen uppe till vänster.

I sidomenyn hittar du alternativet "Mörkt läge". Klicka på knappen till höger om texten för att växla över från ljust till mörkt tema.

Nu körs kassan i mörkt läge. Inställningen ligger sparad tills du, eller en kollega, manuellt skiftar över till ljust läge igen.